Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Eeeesz (3131 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Adamm napisał:
Photopress@ chyba cos jest na rzeczy, najpierw panienka kradnie ci czechoslowacka miss, a teraz jeszcze zdrada i to wszystko na wg. ciebie na typowo randkowym portalu, mysle ze pomyliles miejsca, czas chyba przeniesc sie na lamy "Filipinki" albo "Bravo Girl" tam pani specjalistka od zlamanych serc zapewne pomoze w rozwiazaniu tego problemu.
Pozdrawiam.

Odczuwam z Twojej wypowiedzi arogancję i zarozumiałość, nie dorosłeś do poruszanych tematów problemów. Niech tak zostanie w Twoim "świecie", do mego potrzebna Ci jeszcze edukacja. Nigdy nie jest za późno na szkołę pozdrawiam.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Te docent. Nie cfaniakuj z tym swoim wykrztalceniem
Ludzie na poziomie nie zarzucaja innym poziomu edukacji
wiec zamiast tu pouczac ludzi na poczatek postaraj sie popracowac
nad sloma wystajaca z butow. Elyta yntelygentcka sie znalazla
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:

Stwierdzenie moje jest proste, z językiem polskim jesteś i byłeś "na bakier", a kultura jest Ci jako słowo bardzo dalekie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobra yntelygent. Zanim zaczniesz sie wymadrzac to na poczatek wytrzezwiej bo widze watek
powstal na podlozu "sercowym" Wcale sie nie dziwie ze laska nie wytrzymala z takim narcyzem
I nie chce mi sie juz z toba dyskutowac bo jak sam widzisz reprezentujemy inne swiaty. W tym moim
nie zaglada sie ludziom pod koldre i nie leczy swoich frustracji na forum.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams czego to ja sie dowiaduje? jesteś i byłeś "na bakier" z jezykiem polskim?!!!!!!!!!
czemu ja wczesniej tego nie zauwazylam?????
powazna sprawa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
PHOTOPRESS napisał:
marek_ams napisał:

Stwierdzenie moje jest proste, z językiem polskim jesteś i byłeś "na bakier", a kultura jest Ci jako słowo bardzo dalekie. Pozdrawiam

hahhahaha "Elyta yntelygentcka" inkoppertje !!
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
,, Elyta yntelygentcka '' rozwaliło mnie to na łopatki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
PHOTOPRESS napisał:

Odczuwam z Twojej wypowiedzi arogancję i zarozumiałość, nie dorosłeś do poruszanych tematów problemów. Niech tak zostanie w Twoim "świecie", do mego potrzebna Ci jeszcze edukacja. Nigdy nie jest za późno na szkołę pozdrawiam.[/quote]

Powstrzymam sie od komentarza, jak slusznie zauwazyles nalezymy do roznych swiatow, w zwiazku z tym, nasuwaja mi sie watpliwosci czy , Twoja slomiana yntelygencyja, byla by w stanie go zrozumiec.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BLONDYNKA napisał:
marek_ams czego to ja sie dowiaduje? jesteś i byłeś "na bakier" z jezykiem polskim?!!!!!!!!!
powazna sprawa

Metrafora taka Blondyneczko do tego yntelygenta
A z polskim pisaniem jeszcze mi jakos idzie jesli sie skupie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
BLONDYNKA napisał:
powazna sprawa

Metrafora taka Blondyneczko do tego yntelygenta
A z polskim pisaniem jeszcze mi jakos idzie jesli sie skupie

marek_ams zartowalam sobie....
Zgłoś wpis

Bliżej nas